7
Huhti
2018

Kuusamo 2018

Perjantai 6.4.klo 9 pikkubussin tavaratila täyttyi repuista ja muusta kun Penan ja meidän kamat lastattiin. Veskun kamat kyytiin ja suunta Taipalsaarelle ja Leksakin kyytiin. Sen jälkeen ajeltiinkin vajaa kymmenen tuntia taukoineen ja perille Kuusamoon ilman kommelluksia.

 

Tulokset

 

 

» Lue lisää...

 

5
Maalis
2018

Pilkkikilpailu onko urheilua vai ei

Minulta on usein kysytty mikä pilkkikilpailussa viehättää. Tässä vähän selvitystä mitä se todella on kun valmistautuu viikonlopun, miksei myös arkipäivän kilpailuun.

 

 

» Lue lisää...

 

6
Marras
2017

Kalaisa marraskuun viikonloppu

Auto kohti Vanniemeä aurinkoisessa pakkassäässä perjantaina puoliltapäivin Tapsan kanssa. Vanniemessä oli kaikissa majoissa porukkaa ja se on hienoa että tukikohtaa käytetään pitkälle syksyyn.

Muikkuverkkopalju veneeseen ja teetätti hieman töitä kun lahti oli kolmen sentin jäässä. Onneksi isommat veneet oli jäätä hieman särkeneet. Tapsa souteli niemen taakse ja laskimme verkkomme Mannen harvojen verkkojen väliin. Sen jälkeen ajelimmekin kotiin odottelemaan seuraa päivää.

» Lue lisää...

 

19
Elo
2017

Kovat Korhoset Inarilla jälleen 19.8-27.7.2017

Lähtö reissuun alkoi klo 04.33 Saimaanharjulta.Lappeenrannasta haettiin Hanski,Petu ja Jussi.

Mikkeli-Jyväskylä-Oulu-Rovaniemi-Sodankylä-Inari-mökille Partakkoon. Matkaa taitettiin Mikkeli-Jyväskylä väliä lukuun ottamatta poutasäässä. Perinteisten kahvi- ja ruokataukojen jälkeen saavuimme määränpäähän n. klo 22.00. Välttämättömien tavaroiden purkamisen jälkeen maistuivat Martin lämmittämä sauna sekä pienet näkäräiset. Väsyneet matkamiehet lipuivat unten maille hieman puolen yön jälkeen.

» Lue lisää...

 

31
Heinä
2017

Kesän lämpimin viikonvaihde kalastuksen ja muun puuhastelun merkeissä

Perjantai-iltapäivä ja auton keula kohti Vanniemeä. Kyydissä erilaista pikkutavaraa korjauksia varten Vanniemen tukikohdassa...

» Lue lisää...

 

29
Touko
2017

Viiden sangon iltapäivä

Kello 16.45 sunnuntai-iltapäivästä puhelin soi ja Juha soitti innoissaan. 'Nyt niitä tulee sankoin joukoin' eli silakoita nousi litkalla mielin määrin. 

» Lue lisää...

 

24
Huhti
2017

Kauden viimeinen pilkkireissu Utulaan 22.4.2017

Kauden viimeinen pilkkireissu sovittiin Leksan kanssa lauantaiaamuksi ja hän olikin meidän pihassa jo ennen auringon nousua eli kello 5. 

» Lue lisää...

 

7
Huhti
2017
24
Tammi
2017

Ahvenen kokoisia kaloja Pyhäjärveltä 22.1.2017

Huonosti nukuttu yö takana flunssan takia, nokka aivan tukossa klo 5 sunnuntaiaamuna. Kamppeet kasaan ja jo illalla Varpu oli tehnyt eväät valmiiksi, aamusta keitteli kahvit termariin ja jälleen kerran Karia noutamaan...

» Lue lisää...

 

27
Syys
2016

Aikaisia herätyksiä ja kirkkaita kaloja syyskuun viikonloppuna

Lauantaiaamu ja kello neljä herätys. Aamupala (lasi mehua ja pakolliset pillerit), Varpulla kuppi kahvia ja Kari taisi keittää jopa aamupuuron. Puoliviideltä auton nokka kohti Vaalimaata, Kari poimittiin matkalla kyytiin, tankkaus Teboilin kylmäasemalla ...

» Lue lisää...

 

18
Elo
2016

KORHOSET TAAS INARILLA 2016

PERINTEINEN ISÄT-POJAT  -REISSU 14.8 - 22.8 2016 Tsiuttajoen kalamajat.

Reissussa mukana Leksa, Hanski, Petu ja Kari.

Jussi ei tällä kertaa päässyt mukaan.

» Lue lisää...

 

8
Huhti
2016

Kuusamon pilkkiviikot 2016

Kuusamon pilkkiviikot 8.4-16.4 2016. Mukana reissussa ainakin Pena, Leksa, Kari, Varpu, Pekka, Eki, Pirjo, Pete, Jaana, Terttu ja Jorma. Imatralta Kake, Martti vaimoineen ja kaksi Aria, Luumäeltä Emppu ja Juha. Muualta reilut 400 osallistujaa.

» Lue lisää...

 

18
Helmi
2016

LUK:n pojat Alaskassa kesällä 2015

... jäädessä vielä leiriin huilailemaan. Kello napsahti kuusi aamulla ja lupa astui voimaan, joten syöttiä veteen. Kalaa oli taas paljon nousemassa ylävirtaan, joka oli hyvä merkki.

 

Kikko heitti perhoa ja minä lippa+perho tandemia. Ei kulunut kauaakaan, kun Kikon perhoa vietiin rajusti. Melko keveillä vermeillä kalastellut kaveri taitoi hommansa kun käskytti noin kymppikiloisen kingin ...

» Lue lisää...

 

30
Marras
2015

Perinteinen silakkaretki Klamilaan

Jo perinteeksi muodostunut silakanpyyntiretki Klamilan venesatamaan marraskuun viimeisenä sunnuntaina lähti käyntiin sateisesti Karia odotellessa jo ennen aamukahdeksaa.

 

Kari tuli paikalle ja pakkasimme kalastuskamppeemme Karin autoon. Onkivavat piti vielä hakea varastolta ja eikun matkaan. Sää oli harmaan sateinen koko matkan, mutta perille päästyämme sade ja tuuli hieman hellittivät. 

» Lue lisää...

 

16
Elo
2015

6. KORHOSTEN KALAREISSU INARIIN 16.8-25.8 2015

Kalaretkelle lähtivät:Leksa,Hanski,Jussi,Petu ja Kari.Lähtö tapahtui Leksan pihalta 16.8 klo 18.15.Autossa Hanski toivoi että kestäisi rengas vähän kauemmin kuin viime vuonna.[trailerin rengas räjähti Savitaipaleen ja Suomenniemen välillä].Lämmintä oli lähtiessä ja toivotaan Inarille samaa keliä.

 

Tarkoitus on ajaa menomatka reittiä Lappeenranta-Saimaanharju-Mikkeli-Jyväskylä-Oulu-Rovaniemi-Ivalo-Inarissa oleva Tsiuttajoen lomakylä.

 

Saavuimme sumuiseen Napapiiriin ja lämpötila mittarissa oli 0 astetta.Sodankylän korkeudella aurinko paistoi täydeltä terältä ja kello oli 6.30.Viimeistä edellinen ajovuoron aloittaa Hanski ja pikataival jäi Leksalle.

Ivalossa kävimme tankkaamassa viikon bensat moottoriin ja ohrapirtelöitä lomaviikolle!

Määränpää on Tsiuttajoen kalamajat Leila ja Martti Alatosen lomakylä .Joka on meille entuudestaan tuttu majoituspaikka.

» Lue lisää...