Tulokset 201818
Huhti
2018

Kausikilpailu päättyi

Talven kausikilpailu päättyi sm-pilkkiin. Sarjavoittajina olivat Markku Talonpoika, Arja Villanen ja Juha Pohjonen.

 

Tulokset

 

5
Huhti
2018

Petteri Kokko paras iltapilkissä

Petteri oli paras iltapilkissä 4.4.2018 Lpr:n kaupungin vesialueella. Villasista Arja oli Jaskaa parempi yhdellä pisteellä. Ilahduttavasti nuoriakin oli mukana kaksi kisailijaa.

 

Tulokset

 

3
Huhti
2018

Ari Grönlund ylivoimainen Kärkjärvellä

Ari pilkki melkein neljän kilon tuloksen pääsiäismaanantaina Kärkjärvellä järjestetyssä perinteisessä pilkkikisassa. Sää oli kisan aikana kurja, tuuli ja satoi märkää lunta joka kasteli kilpailijat läpikotaisesti. Kala ei oikein syönyt, ahven paikoin kyllä, särki ja lahnat eivät. Muutama hauki saatiin myös pilkittyä ylös. Osallistujamäärä jäi sään vuoksi alhaiseksi, vain 65 kilpailijaa oli mukana.

 

Tulokset

 

26
Maalis
2018

115 pilkkijää Humaljärvellä

Vesa Poutanen oli paras Humaljärven pilkkikilpailuissa. Osallistujia oli hienosti 115 kisaajaa.

 

Tulokset

 

26
Maalis
2018

Hannes Puonti LUK:n mestariksi

Kuusi kilpailijaa sai yhden ahvenen ja yksi kaksi kappaletta. Siinä lauantaipäivän tulos Vanniemestä. Osallistujia oli 26 ja makkarakeitto maistui kisan jälkeen.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne

 

12
Maalis
2018

Matti Ahtiainen Lpr:n mestariksi

Ahven oli edelleen huonolla syönnillä Taipalsaaren Väinölässä pidetyssä Lpr:n mestaruuspilkissä. Matti Ahtiainen voitti Lpr:n mestaruuden, jari Karhu oli toinen yli kahden kilon tuloksen pilkkinyt. Salla Hovatov oli nuorten sarjalaisena paras naispilkkijä.

 

Tulokset

 

5
Maalis
2018

Ari Grönlundille pronssia SM-morrikisassa Joroisissa

Tulokset

 

5
Maalis
2018

Menestystä SM-särkipilkissä v. 2018

Varpu Korhonen voitti naisten sarjan suomenmestaruuden lauantaina Onkamossa pidetyssä sm-kisassa. Juha Pohjonen oli miesten sarjan hopealla. Tulokset jäivät odotettua heikommiksi, suurin tulos oli vähän alle 5 kiloa. Varpulla tulos oli hieman alle kaksi kiloa ja Juhalla oli särkikaloja yli kolme kiloa. Mestaruuskin jäi 68 gramman päähän. Toni Wahlsten Ruokolahdelta oli miesten sarjan kolmas.

 

Tulokset

 

26
Helmi
2018

LUK niukasti LEM:miä parempi 24.2.2018 Muukonniemessä

Seuraottelu päättyi niukkaan LUK:n voittoon. Miesten sarjavoitot menevät LEM:miläisille. Parhaana Mika Vaaljoki.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne

 

19
Helmi
2018

Ari Grönlund voitti maajoukkuekarsinnan

Ari voitti m60-sarjan maajoukkuekarsinnan ensimmäisenä LUK:n osallistujana kautta aikojen.

 

Tulokset

 

12
Helmi
2018

PM-pilkki 11.2.2018 Sopupirtti

Vesa Poutanen, Ari Grönlund ja Seija Mäkirinta pilkkivät piirinmestareiksi Sopupirtillä. Tulokset jäivät PM-pilkissäkin erittäin laihoiksi. Irene Hovatov pilkki yli 2 kg:n tuloksen, muut jäivät alle kilon tulkossiin.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne

 

12
Helmi
2018

Jv. pilkki 10.2.2018 Väinölä

23 kisaajaa kuoppasi seuraottelun Mikkeliä vastaan jäsentenvälisessä pilkkikisassa -7 asteen pakkasessa Väinölässä. Tulokset jäivät aika vaatimattomiksi, särki kyllä kävi koukkuihin paikoin ärhäkästi, mutta se ei ollut kilpailukalana. Kisan jälkeen maistui makoisa hernekeitto.

 

Tulokset

 

5
Helmi
2018

Pilkkiretki 3.2.2018 Pyhäjärvi

Pilkkiretki tehtiin 25 kisaajan voimin Pyhäjärvelle Suikkiin. Tutuilla paikoilla kala oli tiukassa ja suurin tulos oli Mälkiäisen Juhalla. Reissu onnistui muutoin mainiosti, pari pientä miinusta reissusta, toinen oli osanottajamäärä ja toinen kalojen huono syönti. Arpapalkintoja riitti melkein kaikille, kiitos lahjoittajien.

 

Tulokset

 

29
Tammi
2018

Loppiaiskilpailu 28.1.2018 Vanniemi

Pasi Kylliäinen vei kokonaispotin Vanniemessä Loppiaikisassa. Kala oli tosi tiukassa ja Pasin suurin ahven painoi 930 gr. Muutama muukin iso ahven saatiin ylös, mutta muuten syönti oli melko huonoa. Liikkuminen oli jäällä tosi helppoa, kun lumet oli hävinneet.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne

 

29
Tammi
2018

Ruokkee 27.1.2018

Timo Kaukonen oli paras Lukkilaisista vajaan 3:n kilon tuloksella. Matti Hiltuna ja Vesa Poutanen pääsivät myös yli kahden kilon. Seuraottelussa jäimme kolmansiksi.

Tulokset

 

 

 

8
Tammi
2018

Vuoden avauskilpailu 6.1.2018 Maajärvi

28 kilpailijaa kokoontui kauden avauskilpailuun Maajärvelle Villasen Jaskan pihaan. Sää oli sumuisen sateinen +2 astetta ja jää oli sohjoisen heikkoa, mutta kesti hyvin pilkkijöiden painon. Kala oli tiukassa ja muilla sarjavoittajilla paitsi Vesa Kuuselalla oli mukana bonuskalana pikkuhauki tai isompi ahven jolla voitto otettiin.

 

Tulokset