Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Kalajutut
7
Huhti
2018

Lauantai 7.4 SM-pilkki, Leksalle SM-hopeaa

Lauantaipäivä oli aurinkoinen, mutta tuulinen. Kalan syönti oli nihkeä suurimmalla osalla kilpailijoista, mutta ilonaiheitakin tuli kisan jälkeen Korhosen Leksan toimesta. Leksa pilkki ahvenia 2,5 kiloa ja se riitti KKV:n Kokon Pekan jälkeen hopealle.

 

Tulokset

 

Kisan jälkeen kämpille, ruokana hirvipaistia joka maistuikin todella hyvältä. Pienet voittosnapsit, kohta saunaan ja nukkumaan.

 

 

 

8
Huhti
2018

Sunnuntai 8.4 tuplakisa

Sunnuntaiaamuna pakkasta -8 astetta ja aurinko paistoi. Ensimmäinen kisa Kirkkolahdessa kaupungin keskustassa. Kisasta ei paljon käteen jäänyt, Varpu oli meidän porukan paras 1,3 kg:n tuloksella. Vesku 1,1 kg, Leksa 1 kg, Pena 0,85 kg ja Pekka 0,35 kg. Huopaisen Pirjo voitti naisten 60-sarjan 4,8 kg:n tuloksella.

 

Väliajalla hirvikeittoa a’la Pena.

 

Iltakisa Tolpanniememessä myös vaikea. Pekka sai syönnin päälle tasan kello 6 ja se kesti 35 minuuttia. Porukan paras tulos oli 2 kg. Muut noukkivat särkiä harvakseen, Varpu 1,3 kg, Vesku 0,5 kg, Pena 0,5 kg ja Leksa 0,3 kg. 7 tähden Metaxa maistui kämpillä ennen saunaa ja paljukin testattiin.

 

9
Huhti
2018

Maanantai 9.4 Kurkijärvi

Päivä valkeni -11 asteen pakkasessa. Kuka sanoi että talvi on loppu ja on kevät. Matkaan Kurkijärvelle, kyytiin Martti ja Pirjo. Lumisade alkoi heti kun päästiin perille. Paikka on mielenkiintoinen ja varoituksia että kala on tiukassa kuultiin paikallisilta. Lunta tuli vaakaan koko kisan ajan ja kasteli läpimäräksi. Pisteille pääsivät Vesku 10. ja Leksa 12. Kalat oli ahvenia, kiiskiä ja siikoja.

 

Omat tulokset: Vesku 0,9 kg, Leksa 0,9 kg, Pekka 0,67 kg, Pena 0,56 ja Varpu 0,05 kg.

 

Iltaruokana possipihvit + kanttarellimuussi + puikulapottuja ja muut lisukkeet. Jälkkärinä Metaxaa + sauna + paljuun.

 

11
Huhti
2018

Tiistai 10.4 mutapainia ja hyviä sijoituksia

Aamu valkeni aurinkoisena ja tukevan aamupalan jälkeen matka kohti Petokeskusta ja Kerojärveä. Ajovuoro lankesi Martille.

 

Kisan alkaessa osa porukkaa suuntasi tutuille paikoille, mutta kas kummaa kun muta vain pöllysi pilkkireiästä. Säännöstelty järvi oli laskettu osin kuiviin. Omalta osalta kisa meni pieleen kun vettä löytyi vasta n. tunnin kuluttua aloituksesta. Ari löysi kuitenkin kalat ja voitti m60 sarjan. Arikin pilkki alkuun pelkkiä kiiskiä kunnes sai morriinsa särjen ottamaan. Varpu oli kuudes ja Vesku seitsemäs.

 

Toinen kisa Iso-Hukkasella oli taas tarkkaa pilkkimistä tosi pienillä tuloksilla. Pena ja Leksa olivat melkein pistesijoilla. Muutoin kisasta ei ole juuri kerrottavaa. Pena 0,6, Leksa 0,5, Vesku 0,4, Pekka 0,15 ja Varpu 0,12.

Ilta menikin saunoessa ja uni mastoi jo ennen kymmentä.

 

12
Huhti
2018

Keskiviikko 11.4 Penikkajärvi

Sää edelleen kirkas ja aurinkoinen. Bussi kohti Penikkajärveä ja siellä käveltiin puolisen tuntia pilkkipaikoille perälahteen. Lunta melkein haaroihin ja aika porhuamista ja äheltämistä koko touhu. Pikkusärkiä ja ahvenia sieltä täältä. Viimeisellä tunnilla särki söi jotenkuten. Ari kisassa neljäs yli 4 kg:n tuloksella. Ei muita sijoituksia. Pekka 1,5 kg, Leksa 1,3 kg, Pena 0,6 kg, Vesku ja Varpu 0,4 kg.

Terttu oli sarjassaan viides.

Pena pudotti vielä rahapussinsa ja kävi kelkkakyydillä sen noutamassa hangelta.

 

Iltaruokana pyttipannua + lettuja ja pienet snapsit.

 

13
Huhti
2018

Torstai 12.4 Joukamojärvi

Aurinkoa edelleen ja aamusta pikkupakkasta. Joukamojärvi vuorossa ja taktiikkaa muutettiin niin että Vesku lähti jokisulle, muut muualle. Jossittelua jäi kun Ylitalon Timo toi pussinsa punnitukseen yli 10 kg ja jokisuulta. Terttu voitti oman sarjansa 3 kg:n tuloksella. Pena 1,6 kg, Leksa 1,6 kg, Pekka 1 kg, Varpu 0,7 kg ja Vesku 0,5 kg. Saimme Leksan kanssa hyvän kokoisia ahvenia ja ne fileerattiin lauantain ruuaksi.

 

Illalla maistui makoisa hirvikeitto jota terästettiin Veskun hirvipaistilla, nam...

Jälkkärinä mämmiä vaniljakastikkeella, mutta ihme kyllä se ei enää mahtunut kenellekään. Sauna + palju kuului myös kuvioon ja Metaxa pikkulasissa.

 

14
Huhti
2018

Perjantai 13.4 tuplakisa

Aamu oli taas kirkas ja aurinkorasvaa meni rutosti. Pena jäi talonmieheksi ja piti pekkaspäivän. Toukkajahdilla aloitettiin koska Leksan rasian kannen alta pursusi pikkutoukkia ympäri kämppää.

 

Aamupäivän kisa Iijärvellä meni totutun kaavan mukaan, itse sain 40 pikkuahventa ja kymmenkunta särkeä, 0,75 gr. Vesku sai 1,2 kg, Leksa 0,2 kg ja Varpu porasi kiveen ja sai 0,075 gr. Terttu oli kahdeksas ja Ari 12.

 

Kisapaikalla maistui rokka joka poltti kielen.

 

Huoltojen jälkeen tien toiselle puolelle ihka uuteen paikkaan Pukkaan. Aloius jokisuusta hyvä neljä ahventa ja kiiski, kunnes porukka kohahti selän taakse ja syönti loppui siihen. Kymmenen kalaa ja paino 0,25 kg. Vesku 0,27 kg, Leksa 10 gr, Varpu 0,15 gr. Terttu voitti sarjansa ja Jormakin oli neljäs.

 

Iltaruokana kanankoipia riisipedillä ala Pena. Sauna + lasi Metaxaa ja untenmaille.

 

 

14
Huhti
2018

Lauantai 14.4. Lahtela Kuusamojärvi

Edelleen pikkupakkanen aamusta sää lämpeni pitkin aamupäivää. Käveltiin reilu kaksi kilometriä ja kala tiukassa. Ari oli päivän kisassa kahdeksas ja voitti m60 cupin, Terttu jäi sijalle 14 ja cupissa viidenneksi. Vesku 1,1 kg, Leksa 0,74 kg, Pekka 0,67 ka ja Varpu 0,3 Kg. Jäppisen Martti sai yli 3 kg ja voitti m60-sarjan päivän kisassa.

 

Päivän ruokana edellispäivän kanoja, voissa paistettuja ahvenfileitä ja yksi silli (siika). Lisänä jallukahvia ja muutama olut, sauna, varusteiden pakkaus ja aamusta kohti kotia.

 


« Takaisin