Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Tervetuloa!

Lappeenrannan Urheilukalastajat ry

Lappeenrannan Urheilukalastajat ry toivottaa juuri sinut lämpimästi tervetulleeksi kotisivulleen.

 

 

Korona-uhka on edelleen kuvioissa mukana ja joudumme toimimaan korona-ohjeiden mukaisesti. Tukikohdissa vierailijoita pyydetään huomioimaan kokoontumisrajoitukset ja siivoamaan käyttämänsä tilat erittäin huolellisesti sekä kirjaamaan käyntinsä majojen vieraskirjaan.

 

 

Hyvää syksyn alkua toivoo LUK pj ja hallituksen jäsenet sekä majaisännät

 

Ajankohtaista
27
Marras
2021

Kalastuksenvalvojan koulutus

Etelä-Karjalan kalatalouskeskus järjestää kalastuksenvalvojakoulutuksen ja -kokeen vuoden 2022 alussa. Jos olette kiinnostuneita kalastuksenvalvojakoulutuksesta ja -kokeesta, ilmoittakaa ystävällisesti soittamalla Joonakselle tämän vuoden loppuun mennessä.

 

Kun saan tiedon kaikista koulutuksesta kiinnostuneista, ilmoitan ensi vuoden alussa tarkan ajankohdan, paikan ja koulutuksen hinnan.

 

Viestiä saa välittää eteenpäin kaikille kalastuksenvalvonnasta kiinnostuneille.

 

Parhain terveisin,

Joonas Häkkinen

Etelä-Karjalan kalatalouskeskus ry

040-735 4021

 

17
Marras
2021

Varoitus

Vesi on Saimaalla erittäin alhaalla joten Vanniemen saunalaiturilta tai rantapenkalta ei saa sukeltaa järveen mistään kohtaa, vesi on todella alhaalla ja rannalla olevan penkin kohdalla on iso kivi aivan pinnassa. Portaat on nostettu ylös talvea varten ja niitä ei saa laskea veteen ennenkuin keväällä. Uimaan pääsee rannan kautta turvallisesti.

 

12
Marras
2021

Syyskokouksen antia

Syyskokous pidettiin Marjolassa 11.11.2021 vajaan kahdenkymmenen seuran jäsenen kesken. Seuralle saatiin uusi puheenjohtaja Heikki Marjakangas. Onnittelut Heikille valinnasta, uusi hallitus tulee tukemaan vilpittömästi Heikkiä tehtävässään. 

 

Seuran hallitus uusiutui sen verran, että Heikin tilalle hallirukseen valittiin entinen puheenjohtaja jonka toimenkuvaan tuli myös varainhoitajan tehtävä. Lisäksi Olli-Pekka Peltolan tilalle valittiin Tero Heikkinen. Muut toimikunnat julkistetaan loppuvuoden aikana. Toiminnantarkastajaksi valittiin Anne Orpana.

 

Annella oli tilitoimistoyritys ennen eläkkeelle jäämistään. Kiitos Siparin Makelle pitkäaikaisesta toiminnasta toiminnantarkastajana.

 

Jäsenmaksua jouduttiin hieman tarkistamaan, samoin mökkivuokria. Korotukset johtuvat sähkön hinnan voimakkaasta kallistumisesta. Uudet hinnat julkistetaan piakkoin.

 

Kokouksessa korostettiin jäsenten vastuullisuutta vieraillessaan seuran tukikohdissa mm. majoituskäyntien merkkaamisen suhteen. Samoin seuran arvojen vastuullisuutta mm. kilpailutapahtumissa painotettiin. Hallitus on joutunut yhä enempi puuttumaan noihin epäkohtiin ja valitettavasti välillä aika tiukoilllakin toimilla.

 

Todettiin, että kehitettävää on mm. nuoriso- ja perhetoiminnassa, joka myös osittain johtuu siitä, ettei kukaan halua ottaa sitä toimintavastuuseen. Hallitus ottaa ilolla vastaan kehitysideoita.

 

Vanha ja uusi hallitus toivottaa jäsenilleen Hyvää loppuvuotta.

 

30
Loka
2021

Syystalkoot

Taas se on todistettu, että pienikin porukka saa paljon aikaan. Syystalkoissa osallistujia vähän toistakymmentä, mutta paljon saatiin aikaan. 

 

Venevajan tolppia pystyttivät Pakli ja Lasse. Keittiössä häärivät Liisa ja tukena Anne. Risusavotassa Riitta, Alla, Merja, Manne ja Timppa. Verkkokatoksen siistivät Juhani ja Juice. Maalaushommissa ja kivetyksen korjauksessa Pekka. Ahti ja Karra pätkivät ja pilkkoivat puita grillikatokseen ja päämajan laatikoihin. Lisäksi Juhani puhalteli lehtiä kulkuväyliltä jo perjantaina ja Alla siivosi oksasaksilla rantapuskia. Sekä Riitta ja Lasse toimivat palomestareina polttaen toisen rannassa olleen risukasan.

 

Nyt Vanniemessä alkaa olla siistit mökkienaluset ja toivottavasti veneiden omistajatkin korjaavat ylimääräiset puukalikat pois venepaikoiltaan. Kalanperkuupaikka on nyt siirretty verkkokatoksen päätyyn. Valitettavasti pöydät olivat jo niin lahot, etteivät ne oikein kestäneet kuljetusta. Ne uusitaan ensi kevään aikana.

 

Kiitos kaikille mukana olleille t hallitus

 

29
Loka
2021

Vuoden 2022 kalastonhoitomaksu myyntiin

Avaa tästä esite

 

18
Loka
2021

Kilpailukalanterit v. 2022

Kalenterit löytyvät piirin sivuilta (tai linkki Yhdistys/Kilpailutoimikunta-osiosta), avaa tästä

 

14
Loka
2021

Laituripilkkikisoja

Avoin laituripilkki to 2.12.2021 Luukkaan venelaituri klo 9-13. Paikalla syöttimyynti. Ajo-ohje: ABC:ltä lähtevää tietä kohti Marjolaa. Käänny tehtaanportin jälkeen mäen alta oikealle ennen Luukkaansalmen siltaa ja n. 400 m käänny vasemmalle venerantaan.

 

9
Loka
2021

KALAKERHO lapsille ja nuorille

Avaa esite tästä

 

9
Loka
2021

Jäsenmaksuista

Jäsenmaksut tulevat maksuun vuoden alkupuolella keskusjärjestön toimesta. Pidä huoli, että osoitetietosi ovat oikeat. Jos et saa jäsenmaksulaskua maaliskuun puoliväliin mennessä, ota yhteys seuran sihteeriin/jäsenkirjuriin.

 

Jos haluat erota seurasta, niin ilmoita se sihteerille ennen vuodenvaihdetta.

 

Kun henkilö poistuu keskuudestamme, on siitäkin ilmoitettava sihteerille jotta SVK:n jäsenkirjuri saa tiedon ja poistettua jäsentiedot järjestelmästä.

 

SVK:n järjestelmä poistaa henkilön jäsenyyden jos jäsenmaksua ei ole hoidettu ajoissa.

 

6
Loka
2021

Asuntoautot ja asuntovaunut

Asuntoautoja tai vaunuja saa olla yhtä aikaa Vanniemessä kaksi ja Kyläniemessä yksi kerrallaan. Vierailijat eivät saa tuoda vaunua tai asuntoautoa majoittumistarkoituksessa tukikohtiin.

 

Vaunupaikat on tarkoitettu ainoastaan jäsenille. Vaunupaikan hinta on 10 € / vrk max 1 viikko (hinta 45 € / vko) ja maksu maksetaan tukikohdan venekassaan. Venevihkoon on merkittävä käytetyt vuorokaudet, sekä päämajojen vieraskirjaan on kirjattava henkilöiden nimet.

 

Päiväreissulla vaunu tai asuntoauto on parkkeerattava niin ettei se ole kenenkään tiellä kulkuväylillä. Jos käyttää seuran sähköä niin vaunupaikan hinta on 10 €.

 

Kesämökkiläiset sekä heidän vieraansa, eivät saa jättää vaunuja/asuntoautoja seuran tukikohtiin mökkivierailujensa ajaksi vaikka olisivat seuran jäseniä jos vierailu kestää yön yli.

 

Kehitteillä on varausjärjestelmä kuten vuokramökeissäkin, jolloin vain varauksen tehneet saavat pitää vaunuja/asuntoautoa tukikohdissa varauksen ajan. Seuran jäsenille tiedotetaan kun varausjärjestelmä otetaan käyttöön.

 

3
Loka
2021

Mökkivarauksia

Vanniemen 1-maja, 2-maja ja päämökki varattu 26.-28.11.2021 yksityistilaisuus. Varaaja Hannu Holma.

 

20
Syys
2021

SVK:n seurakirje 3-2021

Avaa tästä

 

» Arkisto