Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

29.12.2018
Yleinen pilkkikilpailu

»

6.1.2019
Loppiaispilkki 6.1.2019

»

26.1.2019
Seuraottelu PKS-LUK-SKM Ruokkeen lomakylässä

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Tulokset 2018
7
Joulu
2018

Pilkkikauden avaus Hyvikkäällä

Pilkkikauden avaus pidettiin Itsenäisyyspäivänä Hyvikkäällä. Ahti oli antoisalla päällä ja pikkuahven, särkikin paikoin sekä kiisket söivät hyvin. Lisäksi ylös saatiin muutama lahnan lappu ja kymmensenttisiä kuhan poikasia, kuhat palautettiin kasvamaan. Muutama isompikin otus katkoi siimoja ja olihan joukossa jokunen paistiahvenkin. Joku sanoikin osan porukasta pilkkineen eri järvellä, kun vertaili kalapusseissa olleita kaloja punnituksessa. Niin erikokoisia kalat olivat.

 

Juha Pohjonen oli ylivoimainen 3,7 kg:n tuloksella, muut sarjavoittajat olivat Ari Grönlund ja Varpu Korhonen. Sää oli mitä mainioin, kaksi astetta pakkasta ja tuulikin melko olematonta. Kirkasta, liukasta jäätä oli reilut 10 cm.

 

Tulokset

 

3
Joulu
2018

Kauden viimeinen laituripilkki Likosenlahdella 1.12.2018

Kylmä tuuli tuiversi LIkosenlahdella muutoin aurinkoisessa kelissä 17 osallistujaa. Kala oli tiukassa, voittajilla muutama ahven, Jäppisen Aililla pieni lahna ja muilla pikkuruisia kiiskiä.

 

Tulokset

 

27
Marras
2018

21 osallistujaa Halkosaaressa 24.11.2018

Aurinkoinen -2 asteen pakkassää suosi kisailijoita, Asko Pulli ja Vuokko Sirkiä olivat parhaat Halkosaaressa. Käytössä oli kuusi laituria eli tilaa riitti, kala ei oikein ollut syönnillään, kuten tuloksista voi päätellä.

 

Tulokset

 

19
Marras
2018

Laituripilkki 17.11.2018 Rapasaari

32 osallistujaa syksyisessä puolipilvisessä jopa aurinkoisessakin säässä Rapasaaren laiturilla. Kala söi hetkittäin hyvin ja Toni Wahlsten pilkki 1,8 kg:n tuloksen. Muut sarjavoittajat olivat Mirja Huotilainen ja Jorma Huhtiniemi.

 

Tulokset

 

 

 

22
Loka
2018

Laituripilkki 20.10.2018 Rapasaari

Terttu Huhtiniemi ylivoimainen Rapasaaressa 20.10.2018 pidetyssä laituripilkkikisassa. Tepan tulos oli yli 3,5 kg. Osallistujia mukavasti 33 kisaajaa, ainoana miinuksena että yleisen sarjan miehet puuttuivat kisasta. Sää oli mitä mainioin, lämmintä melkein 10 astetta, puolipilvinen tyyni keli.

 

Tulokset

 

15
Loka
2018

Uistelucup päättyi

Matti Hiltusen venekunta paras uistelucupissa, tulokset ja lopputilanne.

 

Kolme parasta venekuntaa palkitaan syyskokouksen yhteydessä Marjolassa.

 

1
Loka
2018

Kausikilpailu päättyi

Lopputilannetta saatiin taas kerran jännittää viimeisen kisan loppuun asti kahdessa sarjassa. Sarjavoittajina Juha Pohjonen, Kari Autio ja Arja Villanen. Muut sijat vaihtuivat vielä viimeisessä kisassa naisten ja vanhempien miesten sarjoissa.

 

Lopputilanne

 

1
Loka
2018

PM laituripilkki 30.9.2018 Rapasaari

Tulokset

 

1
Loka
2018

LUK laiturimestaruuspilkki 29.9.2018

LUK:n laiturimestariksi v.2018 pilkki Laila Hellsten. Kisa pidettiin Soskualla Saimaan kanavalla yleisen kilpailun yhteydessä.

 

Tulokset

 

27
Syys
2018

Uistelukilpailujen tulokset II-osan jälkeen

Tilanne

 

10
Syys
2018

Kesän viimeinen vapaonkikisa Lpr Satama 9.9.2018

Kesän viimeinen kisa Lpr:n satamassa oli naisten heiniä. Pirjo Huopaisen johdolla kolme naista ylitti kahden kilo tuloksen. Miehissä paras oli Erkki Haverinen, Asko Pullikin ylitti kaksi kiloa. Kisa käytiin sataman Rapasaaren ja Hiekkalinnan rantalaitureille. Osallistujia mukavasti 29 kisaajaa.

 

Tulokset

 

26
Elo
2018

Parionki 25.8.2018 Kansola

Kari Liukko ja Pirkko Leinonen onkivat eniten kaloja Kansolassa la 25.8.2018.

 

Tulokset

 

13
Elo
2018

Venekunta 2 Vanniemi 11.8.2018

Venekunta 2 kesäri mukavasti kisailijoita Vanniemeen yhteensä 14 venekuntaa. Valitettavasti yksi pari joutui keskeyttämään konerikkoon ja toinenkin vene hinattiin saman syyn vuoksi rantaan. Voittajina tutut Matti Hiltunen ja Hannu Pöntinen saaliina pääosin pientä salakkaa. Suurin ahven löytyi Sairan Jokelta 806 gr. Tuuli sotki kisaa koska ankkurit eivät pitäneet kun yritti onkia selkämatalikoilta, rannassa ei oikein kalaa ollut, paitsi tietysti pientä särkeä ja salakkaa.

 

Tulokset

 

30
Heinä
2018

LUK uistelumestaruuskilpailut 1/3 28.7.2018 Vanniemi

Aikaisemmasta poiketen tänä vuonna LUK:n mestaruus ratkeaa 3 osakilpailun yhteispistemäärällä. 1. osakilpailu pidettiin Vanniemessä 28.7 melko kovissa tuuliolosuhteissa. Osallistujia oli paikalle saapunut 5 venekuntaa.

Kilpailu alkoi klo  9 ja sitä ennen käytiin läpi kilpailun säännöt. Heti alusta oli selvää että monella oli kohdekalana hauki, kuha tai ahven. Kelien puolesta oli Munaluodolle turha mennä koska aallot ja tuuli kävivät melko voimakkaana.

 

Pääosin venekunnat kalastivat Venäjänsaaren selällä mutta olipa jotkut käyneet muuallakin. Paikallistuntemus hyvin pitkälti ratkaisi osakilpailuvoiton joka meni Karhun Rikulle. Venekunta saalisti hyvin lyhyessä ajassa haukisaaliin 9150 g.

 

Muilla venekunnilla saalis painottui myös haukiin joskin muutamia ahvenia punnitukseen myös tuotiin. Kilpailut sujuivat ongelmitta ja kiitän kaikkia mukana olleita osallistumisesta.  Tämän vuoden mestaruus ratkaistaan siis osakilpailumuotoisena ja olikin puhetta kilpailua edeltävänä iltana että olisiko ensi vuonna 1. osakilpailu ns iltakilpailu jolloin myös Kuha kenties olisi aktiivisempi? Kommentteja voi käydä lisäämässä seuran facebook sivuilla.

 

Tulokset:

  1. Riku Karhu                    9150 pistettä
  2. Matti Hitunen              7676 pistettä
  3. Tero Heikkinen           3385 pistettä
  4. Antti Vihtonen            1469 pistettä
  5. OP Peltola                     1432 pistettä

 

19
Heinä
2018

Venekunta ahven viiden venekunnan voimin Vanniemessä

Ahven söi kohtuullisen hyvin helteisessä, mutta tuulisessa iltakisassa, venekuntia oli mukana viisi, Juha Pohjonen ja Seija Mäkirinta olivat ykköset.

 

Tulokset

 

12
Heinä
2018

Kari Liukko voitti seuran onkimestaruuden v.2018

Kari onki 1,3 kg:n tuloksen Kansolasssa vanhasta kanavasta. Kari Autio ja Pekka Turunen saivat myös niukasti yli kilon tuloksen. Naisten paras oli Terttu Huhtiniemi.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne

 

9
Heinä
2018

Venekunta 1 Vanniemi 7.7.2018

Tutut voittajat Venekunta 1:ssä eli Matti Hiltunen ja Hannu Pöntinen onkivat yli 20 kg pikkusärkiä ja salakkaa Suninsaaren kupeesta.

 

Tulokset

 

27
Kesä
2018

Onkicup päätökseen Mustolassa 26.6.2018

Juha Pohjonen oli paras 1,7 kg:n tuloksella ja Laila Hellsten ylsi kilon tuloksen naisten sarjassa. Veikko Hulkkonen ja Arja Villanen veivät cupin voitot.

 

Tulokset Mustola

 

Onkicupin lopputulokset

 

21
Kesä
2018

Martti Jäppinen onki Lpr:n mestariksi

Martti Jäppinen voitti kisan melko selvällä tuloksella eli 1,4 kg, Villasen Jaskalla tulos oli 1.1. kg. Naisista paras oli Huhtiniemen Terttu melkein kilon tuloksella.

 

Tulokset

 

21
Kesä
2018

Onkicup osa 2

Osallistujia 32 kisaajaa ja kala oli tosi tiukassa tuulisessa aurinkoisessa säässä.

 

Tilanne onkicup

 

15
Kesä
2018

Onkicup osakilpailu 1, Hyötiö 14.6.2018

Onkicupin tulokset

 

11
Kesä
2018

Kausikilpailu 2018

Tilanne

 

11
Kesä
2018

PM-onki 9.6.2018 Parikkala

Seitsemän mitalia LUK:lle PM-ongesta jaossa olleista kahdestatoista.

 

LUK:ille kolme piirinmestaruutta sarjoissa naiset 60 Terttu Huhtiniemi, naisissa Varpu Korhonen ja miehet 60 Pekka Turunen voittivat. Juha Pohjonen sarja miehet ja Jaakko Villanen sarja miehet 60 saivat hopeaa ja Jari Karhu sarja miehet ja Kari Autio sarja miehet 60 pronssia  Parikkalasssa lauantaina 9.6.2018. Viimeinen mestaruus tuli Lappeenrantaan LUK:n jäsenelle eli Kimmo Hyvärinen (edusti Lpr Pilkkijöitä) voitti miesten sarjan. Kimmo voitti myös sunnuntaina Kaakkois-Suomen piirinmestaruuden Haminassa. Onnittelut Kimmolle.

 

Tulokset

 

31
Touko
2018

Parionki 26.5.2018 parionki

Kala söi hyvin kanavalla Kansolassa.

 

Tulokset

 

24
Touko
2018

Kesäonki 2 Pappilanniemi

Lahna oli tullut kudulle ja niitä saatiinkin useita. Muutoin ei voimasuhteet olleet hirveästi viikossa muuttuneet, melkein samat henkilöt kuin edellisellä viikolla saivat kärkituloksia.

 

Tulokset

 

Kausikilpailu

 

17
Touko
2018

Kesäonki 1 Pien Lamposaari

Kala söi paikoin hyvin Pien Lamposaaressa keskiviikkona 16.5. Osallistujia oli aika niukasti, vaikka olosuhteet ja sää oli kesäisen lämmin.

 

Tulokset

 

18
Huhti
2018

Kausikilpailu päättyi

Talven kausikilpailu päättyi sm-pilkkiin. Sarjavoittajina olivat Markku Talonpoika, Arja Villanen ja Juha Pohjonen.

 

Lopputulokset

 

5
Huhti
2018

Petteri Kokko paras iltapilkissä

Petteri oli paras iltapilkissä 4.4.2018 Lpr:n kaupungin vesialueella. Villasista Arja oli Jaskaa parempi yhdellä pisteellä. Ilahduttavasti nuoriakin oli mukana kaksi kisailijaa.

 

Tulokset

 

3
Huhti
2018

Ari Grönlund ylivoimainen Kärkjärvellä

Ari pilkki melkein neljän kilon tuloksen pääsiäismaanantaina Kärkjärvellä järjestetyssä perinteisessä pilkkikisassa. Sää oli kisan aikana kurja, tuuli ja satoi märkää lunta joka kasteli kilpailijat läpikotaisesti. Kala ei oikein syönyt, ahven paikoin kyllä, särki ja lahnat eivät. Muutama hauki saatiin myös pilkittyä ylös. Osallistujamäärä jäi sään vuoksi alhaiseksi, vain 65 kilpailijaa oli mukana.

 

Tulokset

 

26
Maalis
2018

115 pilkkijää Humaljärvellä

Vesa Poutanen oli paras Humaljärven pilkkikilpailuissa. Osallistujia oli hienosti 115 kisaajaa.

 

Tulokset

 

26
Maalis
2018

Hannes Puonti LUK:n mestariksi

Kuusi kilpailijaa sai yhden ahvenen ja yksi kaksi kappaletta. Siinä lauantaipäivän tulos Vanniemestä. Osallistujia oli 26 ja makkarakeitto maistui kisan jälkeen.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne

 

12
Maalis
2018

Matti Ahtiainen Lpr:n mestariksi

Ahven oli edelleen huonolla syönnillä Taipalsaaren Väinölässä pidetyssä Lpr:n mestaruuspilkissä. Matti Ahtiainen voitti Lpr:n mestaruuden, jari Karhu oli toinen yli kahden kilon tuloksen pilkkinyt. Salla Hovatov oli nuorten sarjalaisena paras naispilkkijä.

 

Tulokset

 

5
Maalis
2018

Ari Grönlundille pronssia SM-morrikisassa Joroisissa

Tulokset

 

5
Maalis
2018

Menestystä SM-särkipilkissä v. 2018

Varpu Korhonen voitti naisten sarjan suomenmestaruuden lauantaina Onkamossa pidetyssä sm-kisassa. Juha Pohjonen oli miesten sarjan hopealla. Tulokset jäivät odotettua heikommiksi, suurin tulos oli vähän alle 5 kiloa. Varpulla tulos oli hieman alle kaksi kiloa ja Juhalla oli särkikaloja yli kolme kiloa. Mestaruuskin jäi 68 gramman päähän. Toni Wahlsten Ruokolahdelta oli miesten sarjan kolmas.

 

Tulokset

 

26
Helmi
2018

LUK niukasti LEM:miä parempi 24.2.2018 Muukonniemessä

Seuraottelu päättyi niukkaan LUK:n voittoon. Miesten sarjavoitot menevät LEM:miläisille. Parhaana Mika Vaaljoki.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne

 

19
Helmi
2018

Ari Grönlund voitti maajoukkuekarsinnan

Ari voitti m60-sarjan maajoukkuekarsinnan ensimmäisenä LUK:n osallistujana kautta aikojen.

 

Tulokset

 

12
Helmi
2018

PM-pilkki 11.2.2018 Sopupirtti

Vesa Poutanen, Ari Grönlund ja Seija Mäkirinta pilkkivät piirinmestareiksi Sopupirtillä. Tulokset jäivät PM-pilkissäkin erittäin laihoiksi. Irene Hovatov pilkki yli 2 kg:n tuloksen, muut jäivät alle kilon tulkossiin.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne

 

12
Helmi
2018

Jv. pilkki 10.2.2018 Väinölä

23 kisaajaa kuoppasi seuraottelun Mikkeliä vastaan jäsentenvälisessä pilkkikisassa -7 asteen pakkasessa Väinölässä. Tulokset jäivät aika vaatimattomiksi, särki kyllä kävi koukkuihin paikoin ärhäkästi, mutta se ei ollut kilpailukalana. Kisan jälkeen maistui makoisa hernekeitto.

 

Tulokset

 

5
Helmi
2018

Pilkkiretki 3.2.2018 Pyhäjärvi

Pilkkiretki tehtiin 25 kisaajan voimin Pyhäjärvelle Suikkiin. Tutuilla paikoilla kala oli tiukassa ja suurin tulos oli Mälkiäisen Juhalla. Reissu onnistui muutoin mainiosti, pari pientä miinusta reissusta, toinen oli osanottajamäärä ja toinen kalojen huono syönti. Arpapalkintoja riitti melkein kaikille, kiitos lahjoittajien.

 

Tulokset

 

29
Tammi
2018

Loppiaiskilpailu 28.1.2018 Vanniemi

Pasi Kylliäinen vei kokonaispotin Vanniemessä Loppiaikisassa. Kala oli tosi tiukassa ja Pasin suurin ahven painoi 930 gr. Muutama muukin iso ahven saatiin ylös, mutta muuten syönti oli melko huonoa. Liikkuminen oli jäällä tosi helppoa, kun lumet oli hävinneet.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne

 

29
Tammi
2018

Ruokkee 27.1.2018

Timo Kaukonen oli paras Lukkilaisista vajaan 3:n kilon tuloksella. Matti Hiltunen ja Vesa Poutanen pääsivät myös yli kahden kilon. Seuraottelussa jäimme kolmansiksi.

Tulokset

 

 

 

8
Tammi
2018

Vuoden avauskilpailu 6.1.2018 Maajärvi

28 kilpailijaa kokoontui kauden avauskilpailuun Maajärvelle Villasen Jaskan pihaan. Sää oli sumuisen sateinen +2 astetta ja jää oli sohjoisen heikkoa, mutta kesti hyvin pilkkijöiden painon. Kala oli tiukassa ja muilla sarjavoittajilla paitsi Vesa Kuuselalla oli mukana bonuskalana pikkuhauki tai isompi ahven jolla voitto otettiin.

 

Tulokset

 

7
Joulu
2017

Jaakko Villasen matikka toi voiton Hiekkalinnan rantalaitureilla

Itsenäisyyspäivän laituripilkit vietettiin Hiekkalinnan rantalaitureilla Rapasaaressa. Jaska Villasen viimeisen minuutin matikka toi hänelle voiton. Kala oli kateissa, puolet osallistujia jäi ilman kaloja.

 

Tulokset

 

 

7
Joulu
2017

Lpr Satama 25.11.2017

Laituripilkki Lpr:n satamassa Juha Pohjosen juhlaa.

 

Tulokset

 

20
Marras
2017

Pasurit ratkaisivat kärkisijat Mustolassa 18.11.2017

Pasurit olivat pääosassa Mustolassa pidetyssä laituripilkkikisassa lauantaina 18.11.2017. Sarjavoittajina Asko Pulli, Varpu Korhonen ja Paavo Rantanen.

 

Tulokset

 

13
Marras
2017

Kalat kateissa Rapasaaressa

Reijo Viertolan saamat kaksi lahnaa olivat ylivoimaisesti suurimmat kalat Rapasaaressa 11.11.2017 pidetyssä laiturikisassa. Muut kalat olivat tosi pieniä ahvenia ja kiiskiä. Mukana pari pikkusärkeä.

 

Tulokset

 

6
Marras
2017

Erkki Haverinen paras Likosenlahdella 4.11.2017

Eki pilkki ainoana yli kilon tuloksen Likosenlahden laituripilkkikisoissa. Saalis oli pääosin pikkukiiskiä, Ekillä jonkin verran ahvenia kiiskien seassa.

 

Tulokset

 

30
Loka
2017

Pasin putki jatkuu edelleen

Kylliäisen Pasin pilkkitaidot olivat taas kerran kohdallaan. Pasi uitti laiturille 2,4 kg:n hauen lisäksi muutaman nätin ahvenen ja voittotulos 3,8 kg oli ylivoimainen. Kalat olivat kuitenkin kadonneet veneiden myötä ja pääasiassa pikkuahvenet ja kiisket kävivät koukkuihin. Muut sarjavoittajat olivat Hellstenin Laila ja Korhosen Leo.

 

Tulokset

 

16
Loka
2017

Komeita ahvenia Rapasaaresta

Komeita ahvenia Rapasaaren laiturikisoissa la 14.10.2017 Rapasaaren laiturilta. Jari Hartikainen sai yli kilon ahvenen ja Aili Jäppinen 940 gr:n ahvenen sekä muillakin kilpailijoilla oli useita yli 1/2 kilon ahvenia. Tulokset olivat tosi hyvät sillä parhailla oli yli 6 kg:n saaliit.

 

Tulokset

 

 

2
Loka
2017

Toni Wahlsten ja Asko Pulli tiukassa kisassa Lpr:n satamassa

Tiukka kisa päättyi Tonin niukkaan voittoon mestaruuskilpailun ohessa käydyssä yleisessä laituripilkkikilpailussa. Asko kruunattiin LUK:n laituripilkkimestariksi v. 2017 selvällä erolla muihin seuran kisailijoihin. Naisten paras oli Arja Villanen ja vanhemmissa miehissä paras oli Leo Korhonen.

Tulokset

 

Kausikilpailussa tutut voittajat eli Varpu Korhonen, Juha Pohjonen ja Pekka Turunen.

 

Lopputilanne

 

 

2
Loka
2017

Aarne Potinkara ja Asko Pulli voittivat selvästi muut PM-laituripilkissä

Aarnen ja Askon tulokset olivat selvästi muita paremmat Likosenlahdella käydyssä kisassa. Naisten tulokset jäivät vaatimattomiksi, Varpu Korhonen ja Laila Hellsten ylsivät sarjavoittoihin.

Tulokset

 

 

26
Syys
2017

Ei mainittavaa menestystä laituripilkin-SM:ssä Salossa

Seuran jäsenet eivät menestyneet laituripilkin sm-kisoissa Salossa 23.9.2017.

 

Tulokset

 

Kesän kausikilpailun tilanne ennen viikonlopun laiturikilpailuja:

 

Tilanne

 

 

25
Syys
2017

Pasi kovassa syyskunnossa, taas voitto Lpr:n satamassa

Pasi Kylliäinen on kovassa syyskunnossa, ylivoimainen voitto Lpr:n satamassa, Pasin tulos oli 3,4 kg. Muut onkijat jäivät alle 3:n kilon, Arja Villanen voitti naisten sarjan 2946 tuloksella ja se oli päivän kolmanneksi paras tulos.

 

Tulokset

 

26
Elo
2017

Parikilpailu Pasin ja Jaskan heiniä

Parikilpailu 26.8.2017 keräsi aurinkoiseen mutta kylmään aamupäivään 11 paria. Kala oli tiukassa ja suurimmat tulokset oli hieman yli 1,5 kg.

 

Tulokset

 

14
Elo
2017

SM-onki Uljuan tekoallas 12.8.2017

SM-onki pidettiin Uljun tekoaltaalla Siikalatvassa pohjanmaalla. Mukana seurasta kuusi kisaajaa, paras sijoitus Korhosen Varpun 12 sija naisten sarjassa. Joukkuekisassa M60 sarjassa sijoitus oli seitsemäs ja voi harmitella että jäimme yhden lahnan verran pronssista. Karilla ja Jaskalla lahna kävi mitä ilmeisimmin härnäämässä muttei jäänyt kiinni koukkuun.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne

 

7
Elo
2017

Venekunta 2 Vanniemi 5.8.2017

Kari Autio ja Seija Mäkirinta olivat parhaita Venekunta 2 kisassa Vanniemessä, tulos oli 9,5 kg pääasiassa ahvenia ja pikkusärkiä. Kymmenen venekuntaa uskalsi uhmata ennustettua ukkosta, joka kuitenkin kiersi kilpailualueen vaikka mustia pilviä olikin ympäri Saimaata. Sää oli kohtullisen hyvä, hieman pilvinen, vettä tuli paikoin muutama pisara, mutta sateelta säilyttiin.

 

Tulokset

 

1
Elo
2017

Myötävirtaan ry:n onkikisat Alajoella

Tulokset

 

26
Heinä
2017

Pitkästä aikaa LUK:n joukkue kilpaonginnan SM-kisassa

Seura sai monen vuoden jälkeen joukkueellisen kisaajia Saimaan kanavalle 15-16.7.2017 SM-kisaan. Sijoituskin oli ihan kohtuullinen.

 

Tulokset

 

20
Heinä
2017

Yhdeksän venekuntaa Vanniemen ahvenkisassa ja taas tuli vettä taivaan täydeltä

Kylmä ja märkä tuuli, vettä väliin kuin saavista, siinä keskiviikkoillan anti Vanniemessä. Toki ahveniakin löytyi, paras tulos Kari Liukolla ja Pirkko Leinosella melkein 5 kiloa ahvenia. Yhdeksän venekuntaa kasteli itsensä ja varusteensa melko perusteellisesti. Lämmin sauna tosin helpotti oloa kummasti kisan jälkeen.

 

Tulokset

 

13
Heinä
2017

19 urhoollista kisasi mestaruudesta sateessa Kansolassa

Jaakko Villanen ylivoimaisesti seuran mestariksi vapailla paikoilla sateisessa Kansolassa. Jaska onki ainoana yli 2 kg:n tuloksen. Laila Hellsten voitti naisten sarja yli 1,5 kg:n tuloksella ja Vesa Poutanen sai kolmantena yli kilon tuloksen.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne

 

Viikon päästä keskiviikkona jatketaan Venekunta ahven kisassa Vanniemessä.

 

6
Heinä
2017

Matti Hiltunen ja Jari Malinen seuran uistelumestarit

Ainoastaan kaksi venekuntaa osallistui seuran uistelumestaruuskilpaan Vanniemessä 2.7.2017. Hiltusen venekunnan pisteet olivat 26 000 p, taimen, ahven ja 6 haukea. Hyvinä kakkosina Lasse Piira ja Riitta Autiomäki kuitenkin ilman kaloja.

 

Kuvassa saaliiksi saatu komea taimen 2,5 kg.

 

3
Heinä
2017

Venekunta 1 Vanniemi 1.7.2017

Tuuliset olosuhteet taas kerran 7 m/s ja puuskissa enemmänkin. Venekuntia mukana ainoastaan kahdeksan, kalaa nousi kuitenkin kiitettävästi. Parivaljakko Hiltunen & Pöntinen pilkki kaloja yli 16 kg, pääasiassa ahvenia ja särkiä. Pekka ja Varpu onki salakoita vajaa 1200 kpl ja painoa kertyi melkein 12,5 kg. Antsa ja Veikko saivat isoja lahnoja ja säyneitä melkein 10 kg.

 

Tulokset

 

30
Kesä
2017

Onkicupin viimeinen osakilpailu Mustolassa

Onkicupin viimeinen osakilpailu pidettiin Mustolan lammella Saimaan kanavassa 29.6.2017. Lampi sijaitsee Mälkiän ja Mustolan sulkujen välisellä kanavaosuudella. Japolat Esko ja Jarkko olivat sarjojensa voittajat ja naisten sarjan voiton vei nimiinsä Mirja Huotilainen. Paikka oli yllättävän kalaisa, isoja särkiä, sorvia, pikkulahnoja, ahvenia, kiiskiä ja jokunen salakkakin saatiin ylös.

 

Tulokset

 

Juha Pohjonen ja Terttu Huhtiniemi veivät Cupin sarjojen voitot. Juho Huopainen oli lopulta yksinään viides tarkastuslaskennan jälkeen.

 

Lopputulokset

 

22
Kesä
2017

Auvo Sikiö Lpr:n mestariksi Pien-Lamposaaressa

Auvo Sikiö onki Lpr:n mestariksi Pien-Lamposaaressa yli 3,5 kg:n tuloksella. Juho Huopainen voitti yleisten miesten sarjan ja Laila Hellsten naisten sarjan. Kilpailijoita oli 34, alkuun pienessä kuurosateessa ukkosen jyristessä kaupungin eteläpuolella, loppuilta oli aurinkoinen mutta aika kylmä.

 

Tulokset

 

Onkicup Suomi 100 jatkuu tasaisissa merkeissä Juha Pohjonen on hieman karannut miesten puolella, mutta kaikki sijoitukset ovat edelleen avoinna ennen viimeistä Mustolan osakilpailua.

 

Tilanne

 

14
Kesä
2017

Seija Mäkirinta onki eniten kaloja Kansolassa 13.6.2017

Seijalla oli paras tulos, mutta valitettavasti paritulos hylättiin toisen kilpailijan keskeytettyä. Parikilpailun voittajina oli tuttu kaksikko Terttu Huhtiniemi ja Juha Pohjonen. Kisa käytiin sateessa, tuulessa ja koleassa kesäsäässä, mukana 30 kilpailijaa joista kolme keskeytti. Kalat olivat pääosin pikkulahnoja (pasureita), särkiä, ahvenia ja seassa muutama salakka.

 

Tulokset

 

Suomi 100 onkicup käynnistettiin samalla.

 

Cup:n tilanne

 

5
Kesä
2017

Kausikilpailu jatkuu jännittävänä

Tasainen kausikilpailu jatkui eilen Pm-kisassa...

 

Tilanne

 

5
Kesä
2017

PM-onki Koiratarhalla Soskualla 4.6.2017

Varpu Korhonen voitti, Matti Kurronen oli toinen ja Toni Mattero sekä Terttu Huhtiniemi kolmantena sarjoissaan. Siinä parhaat LUKkilaisten tulokset kaunissa mutta kylmässä ja tuulisessa säässä Soskualla.

 

Tulokset

 

25
Touko
2017

Terttu Huhtiniemi ja Martti Jäppinen parhaat

Tepa onki yli 4 kg ja Martti Jäppinen melkein 3 kg ja veivät Pien-Lamposaaressa helatorstaina sarjavoitot. Sää oli lämpimän kesäinen ja lahnoja sai melkein jokainen. Lahnat olivat kudulla matalassa ja kuka niitä osasi onkia oli vahvoilla.

 

Tulokset

 

18
Touko
2017

Juha Pohjonen tutun ylivoimainen Pien-Lamposaaressa

Särki söi paikoin hyvin Pien-Lamposaaressa, suurin osa kilpailijoista jäi kuitenkin vaille isompaa saalista. Muutama hyväkokoinen lahnakin saatiin ylös. osallistujia mukavasti 27 kisaaja, lämpimässä pilvisessä säässä.

 

Tulokset

 

11
Touko
2017

Kylmä sää karkoitti osallistujia Pappilanniemestä

Onkikauden avaus suoritettiin 10.5.2017 Pappilanniemessä viilessä kevät säässä. Tuuli oli kuitenkin hiljainen useampaan aiempaan vuoteen verrattuna. Osallistujia oli mukana tasan 20 ja isot lahnat ratkaisivat sarjavoitot vanhempien miesten ja naisten sarjoissa.

 

Tulokset

 

Kisat jatkuvat viikon päästä Pien-Lamposaaressa.

 

6
Huhti
2017

Kevään viimeinen kisa Lpr kaupungin lähivesillä 5.4.2017

Kevään viimeinen iltakisa pidettiin Lpr:n sataman lähivesillä kaupungin vesialueella. Pekka Turunen sai kisan suurimman tuloksen 4 kg särkiä ja ahvenia. Kisa käytiin kerroinkisana ja osallistujia oli 38 kilpailijaa. Jaska Villasella oli eniten muita kaloja, melkein 3 kg ja Toni Walstenilla ahvenia reilu 1,5 kg. Muut sarjavoittajat olivat Arja Villanen ja Jari Karhu.

 

Jäät alkavat olla petollisen heikkoja ja jollei pakkasia enää tule, ei jäälle ole menemistä, niin pehmeitä ne ovat.

 

Tulokset

 

Kiitokset kaikille osallistujille talvikaudesta 2017!

 

3
Huhti
2017

Kärkjärvi 2.4.2017 tulokset

Perinteiset Kärkjärven kaiken kalan pilkkikisat pidettiin 2.4.2017. Osallistujia 88 kisaajaa. Pikkuahven ja särki söivät paikoin hyvin, lahna ei juuri ollenkaan, mutta pikkulappuja nousi ylös ympäri järveä.

 

Tulokset

 

27
Maalis
2017

Leo Korhonen pilkki seuran mestariksi Vanniemessä

Leo Korhonen oli ylivoimainen Vanniemessä la 25.3.2017 pidetyssä seuran mestaruuspilkissä. 30 kisaajaa hyvässä säässä ja ahvenkin söi paikoin kohtuullisen hyvin, suurimmat ahvenet painoivat vajaat 800 gr. Leksan tulos oli yli 6,5 kg ja se pilkittiin lähtörannasta Vanniemen edustalta.

Antti Mielikäinen vei suurimman kalan palkinnon 2,2 kg:n hauella ja Varpu Korhonen naisten pytyn yli 3,5 kg:n tuloksella.

 

Kausikilpailussa kääntyi miesten sarjan osalta kärkikolmikon järjestys uuteen uskoon.

 

Tulokset

 

Kausikilpailun lopputulokset

 

20
Maalis
2017

Humaljärven pilkkikisojen tulokset 19.3.2017

Luk:n porukka sijoittui mainiosti Humaljärven yleisessä pilkkikisassa. Jari Karhu, Seija Mäkirinta ja Ahti Hellsten voittivat sarjansa. Pekka Turunen ja Kari Autio olivat toisina ja Laila Hellstenkin kolmas.

 

Tulokset

 

Kuvia kisoista

 

13
Maalis
2017

Jari Karhu pilkki Lpr:n mestariksi

Jari Karhu pilkki 4,5 kg ahvenia lauantaina 11.3.2017 Marjolassa. Kisa käytiin kauniissa aurinkoisessa säässä, osallistujia oli päällekkäistapahtumien johdosta ainoastaan 37 kisaajaa ja he pilkkivät ahvenia vajaa 70 kiloa.

 

Tulokset

 

7
Maalis
2017

SM-Pilkissä ei menestystä LUK:n joukkueelle

Tulokset

 

Kausikilpailun tilanne ennen viimeistä kisaa, avaa tästä

 

27
Helmi
2017

Seuraottelu LEM-LUK 25.2.2017 Muukonniemi

Vesa Poutanen ylivoimainen Muukonniemessä ja seuraottelunkin voitimme aika selvästi.

 

Tulokset

 

20
Helmi
2017

LUK:lle useampi piirinmestaruus

Varpu Korhonen, Juha Pohjonen ja Laila Hellsten pilkkivät Ilottulassa piirinmestaruudet lukkilaisista.

 

TULOKSET

 

15
Helmi
2017

Tulokset MKM-LUK 11.2.2017

LUK oli parempi yhteistuloksissa 21 240 gr ja MKM:n tulos oli 17 680 gr. Vesa Poutasella oli paras henkilökohtainen tulos 3,38 kg.

 

Tulokset

 

30
Tammi
2017

Ruokkeelta joukkuekisan voitto kotiin

LUK:n joukkue voitti Ruokkeen seuraottelun vajaan kilon erolla PKS:ään. Tulokset olivat LUK 45 574 gr, PKS 44 924 gr ja SKM 37 113 gr.

 

Tapani Hovatov pilkki suurimman tuloksen 9,3 kg, Timo Kaukonen ja Vesa Poutanen saivat yli 7 kg:n tuloksen.

 

Tulokset

 

9
Tammi
2017

Loppiaiskilpailu 8.1.2017 Vanniemi

Jari Karhu oli ylivoimainen ahvenen pilkinnässä Vanniemessä Loppiaiskilpailussa joka siirrettiin sunnuntaiksi kovan pakkasen takia. Jarin kaksi suurintakin ahventa olisi riittänyt sarjavoittoon, ahvenet painoivat yhteensä 1479 gr. Jarin kokonaistulos oli 4,3 kg ahvenia.

 

Osallistujia muutaman asteen pakkassäässä oli tasan kolmekymmentä ja naistoimikunnan hernekeitto maistui kisan jälkeen. Kiitos siitä Liisalle, Vernalle ja apumiehille Arvolle ja Maukalle.

 

Tulokset