Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Kalajutut
7
Elo
2015

Torstai 30.7

Tiedotteet lehtiin ja radioon. Vartissa Toivosen Ari reagoi heti ja muutkin lehdet tuli perässä. Varsinaiset kommentit antoi Sami.

 

7
Elo
2015

Perjantai 31.7

Heinäkuun viimeinen perjantai ja jo ennen puoltapäivää Kansolaan. Vettä alkoi pahimmilleen sataa juuri kun pääsin Kansolaan ja siellä odotteli Lillmanin Henri. Tapanisen Tappi ja Taposen Jussi ilmestyivät n. kahden minuutin päästä ja Samikin tuli melkein samaan aikaan. Eikä kauaa mennyt kun Kukkamaan Pena tuli Zorro pakulla mukaan.

 

Sade taukosi ja Pena ja Tappi aloittivat heinätyöt, Tappi kisapaikalla ja Pena sillan takana. Me muut lähinnä ihmettelimme ja odottelimme Lassila & Tikanojan bajamajoja ja roskalavaa. Henkka lähti merkkaamaan ensimmäistä rataa Penan luo.

 

Roskalavat ja wc:t saatiin kohdalleen ja naisteveraanien ratakin merkattua sekä kävimme Samin kanssa viemässä puomit eri ratojen päähän valmiiksi. Sen jälkeen siirryimmekin hiljalleen kohti kaupunkia, minä kotiin ja muut Abc:lle syömään.

 

Muutaman ristiin/rastiin ajelun jälkeen saatiin Samin kärrikin suojaan ja siirryimme Vanniemeen muikun savustukseen ja saunomaan. Pojat pussittivat kilpailukortit seuroittain ja kymmenen korvilla olimme takaisin puhtoisina kaupungissa.

 

7
Elo
2015

Lauantai 1.8.2015

Lauantaina ylös ennen kahdeksaa ja teltat, grilli ym. pikkutavaraa kyytiin ja kisapaikalle Kansolaan. Oli kiva katsoa kun kukaan ei kysellyt mitä tehtäisiin, vaan teltat, pöydät, radat valmistuivat jo ennen kahta kun kaikki paikallaolijat tiesivät mitä tehdä. Ratojen tekoon ilmestyivät mukaan ainakin Ekrothin Marko, Pönnin Seppo, Ylitalon Timo ja muutakin porukkaa. Seppo oli tosi torkuksissa edellisyön Ponnin karppikisoista.

 

Välillä ajelin kaupunkiin etsimään Tapin kelloon patteria ja muutakin pikkutavaraa jota oli jäänyt kotiin. Muun muassa loput savumuikut joita ei illalla saatu syötyä. Ne tekivät hyvin kauppansa, samoin illaksi hankitut makkarat.

 

Kisapaikalle alkoi tulla myös kisailijoita ja tarvikemyyjiä. Kopon Joni toi kylmäautonkin jo puoliltapäivin paikalle. Näin naisetkin saivat sämpylät kylmään ennätysajassa.

 

Kolmen korvilla poistuimme jo kotiin päiväunille ja illalla käytiin vielä Cumuluksessa iltapalalla.

 

Näin kaikki oli valmista seuraavan päivän koitokseen.

 

7
Elo
2015

Sunnuntai 2.8

Kisapäivänä ylös jo ennen seitsemää ja auton nokka kohti kanavaa. Nyt oli jo onkivarusteen mukana, mutta ennen kisaa pitäisi opastaa Ysien porukkaa ja Varpullakin oli vielä hommia kahviteltassa.

 

Ysien porukka saapuikin heti kahdeksan jälkeen Mäki-Kuhnan Jukan johdolla ja heille jaettiin tehtävät ja toimeksiannot.

 

Itse kilpailu meni miten meni, ei kaloja eli normaalisti. Saaliina kolme salakkaa ja kuusi pikkuahventa. Yhden salakan pudotin käsistä ja yksi särki karkasi muuten, ohhoijaa....

 

Kisan jälkeen onkivarusteet kyytiin ja kiireesti auto tyhjäksi ja takaisin kanavalle. Siellä oli palkinnot juuri jaettu ja päästin purkamaan kisapaikkoja. Sekin meni rutiinilla ja viiden jälkeen kaikki oli jo pakattuna pääasiassa Samin kärriin. Suunta työmaan varastolle ja heti takaisin kun kylmäauton avaimet jäi Samille. Noin 1/2 seitsemän olinkin jo kotona.

 

7
Elo
2015

Tiistai 3.8

Tiedotteet sammesta ja ankeriiaasta lehdistölle. Etelä-Saimaa ja Ylen Petri Kivimäki reagoivat tiedotteeseen. Jutut tulivat nettiin saman päivän aikana. Etelä-Saimaassa oli yli puolen sivun juttu keskiviikkona.

 

Suuret kiitokset etenkin Samille, Jussille, Tapille, Penalle ja Arjalle että saimme olla mukana onnistuneessa kisatapahtumassa.

 


« Takaisin