Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Arkisto
18
Joulu
2017

Hallituksen järjestäytymiskokous 15.12.2017

Hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 15.12.2017 Uuslavolassa Rikkilän leivän kahviossa.

 

Kokouksessa esitettiin mm. sääntöihin paria pientä uudistusta ja muutosta, jaettiin hallituksen jäsenten tehtävät, esitetään piirille anottavaksi SM-särkipilkki ja maajoukkuekarsintapilkki v. 2019, siirrettiin loppiaispilkkiä, uusi päivä on 28.1.2018 (jäätilanteen vuoksi). Lisäksi hallitus esittää, että kutsutaan seuraavat LUK:n jäsenet seuran kunniajäseniksi pitkäaikaisesta seuran eteen tehdystä työstä, kutsun saavat: Pekka Aalto, Liisa Kukko, Heikki Inki, Pauli Hämäläinen, Mauri Roni ja Eero Kiuru.

 

Tärkeimmäksi tehtäväkseen hallitus asettaa jäsenhankinnat tuleville vuosille, sillä nykyjäsenistön ikäjakaumasta johtuen poistuma tulee lähivuosina olemaan edelleen aika merkittävää.

 

Nuoriso-/perhetoimikuntaa herätellään uudelleen toimintaan v. 2018 aikana ja toinen uusi perustettava jaosto on Uistelu-/vapatoimikunta. Sen vastuuhenkilönä on Olli-Pekka Peltola. Toimikunta kokoontuu ensimmäisen kerran vuoden vaihteen jälkeen.

 

Hallitus kiittää kaikkia seuran talkootoimintaan vuoden aikana osallistuneita ja toivottaa kaikille seuran jäsenille Hyvää ja Rauhaisaa Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta.

 

 


« Takaisin