Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Tulokset 2018
30
Heinä
2018

LUK uistelumestaruuskilpailut 1/3 28.7.2018 Vanniemi

Aikaisemmasta poiketen tänä vuonna LUK:n mestaruus ratkeaa 3 osakilpailun yhteispistemäärällä. 1. osakilpailu pidettiin Vanniemessä 28.7 melko kovissa tuuliolosuhteissa. Osallistujia oli paikalle saapunut 5 venekuntaa.

Kilpailu alkoi klo  9 ja sitä ennen käytiin läpi kilpailun säännöt. Heti alusta oli selvää että monella oli kohdekalana hauki, kuha tai ahven. Kelien puolesta oli Munaluodolle turha mennä koska aallot ja tuuli kävivät melko voimakkaana.

 

Pääosin venekunnat kalastivat Venäjänsaaren selällä mutta olipa jotkut käyneet muuallakin. Paikallistuntemus hyvin pitkälti ratkaisi osakilpailuvoiton joka meni Karhun Rikulle. Venekunta saalisti hyvin lyhyessä ajassa haukisaaliin 9150 g.

 

Muilla venekunnilla saalis painottui myös haukiin joskin muutamia ahvenia punnitukseen myös tuotiin. Kilpailut sujuivat ongelmitta ja kiitän kaikkia mukana olleita osallistumisesta.  Tämän vuoden mestaruus ratkaistaan siis osakilpailumuotoisena ja olikin puhetta kilpailua edeltävänä iltana että olisiko ensi vuonna 1. osakilpailu ns iltakilpailu jolloin myös Kuha kenties olisi aktiivisempi? Kommentteja voi käydä lisäämässä seuran facebook sivuilla.

 

Tulokset:

  1. Riku Karhu                    9150 pistettä
  2. Matti Hitunen              7676 pistettä
  3. Tero Heikkinen           3385 pistettä
  4. Antti Vihtonen            1469 pistettä
  5. OP Peltola                     1432 pistettä

 

« Takaisin