Tulevat tapahtumat

Tulevat tapahtumat

»

Näytä kaikki


Mökkien varaukset
I-maja

II-maja

Vanniemi naistenmaja

Kyläniemen ylämökki

Vanniemen asuntovaunupaikka 1

Vanniemen asuntovaunupaikka 2

Kyläniemen asuntovaunupaikka

Huom. varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen vuokrausajankohtaa

Tervetuloa!

Lappeenrannan Urheilukalastajat ry

Lappeenrannan Urheilukalastajat ry toivottaa juuri sinut lämpimästi tervetulleeksi kotisivulleen.

 

 

Korona-uhka on edelleen kuvioissa mukana joten tukikohdissa vierailijoita pyydetään siivoamaan käyttämänsä tilat erittäin huolellisesti sekä kirjaamaan käyntinsä majojen vieraskirjaan. 

 

Pilkkikelin on parhaimmillaan Etelä-Karjalassa, jäätilannekin on kohtuullisen hyvä Saimaalla ja muillakin alueen järvillä. Tukikohdista pääsee hyvin pilkkireissuille.

 

Hyvää kevään odotusta jäsenistölle.

 

t majaisännät ja hallitus

 

Ajankohtaista
1
Maalis
2024

LUK kevätkokous

Seuran kevätkokous tiistai 19.3.2024 klo 18.00 Rakuunanmäen Juhlatila (ent. sotilaskoti). Käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat. Kahvitarjoilu alkaen 17.30. Tervetuloa.

 

7
Maalis
2024

LUK mestaruuspilkki 23.3.2024

LUK:n jäsentenvälinen mestaruuspilkki la 23.3.2024 klo 9-14 Vanniemi. Siirtymät 30/30 min. Potkukelkka ja sukset sallittu. Uutena kilpailusarjana kaikusarja normaalien sarjojen lisäksi. Paikalla syöttimyynti ja naisjaoston buffetti.

 

2
Helmi
2024

Pilkkikisoja alueella maaliskuussa

 

to 21.3. klo 9-14 Avoin pilkki Kukaslahti. Osanottomaksu 15 e. Paikalla syöttimyynti ja buffetti. Rauhoitus 5 vrk.

 

 

12
Maalis
2024

Eläkeliiton SM-kilpailut Luumäen Salpa-motellilla

Kisa käytiin 12.3.2024 lähtöpaikkana motelli ja kisa-alue Kivijärvi. Osallistujia 107 kisaajaa. Kotikenttäetu oli vahva ja paikalliset kahmi kärkisijoja, tulokset

 

5
Maalis
2024

Kalojen tarkastusoikeus

SVK:n ohje kalojen tarkastusoikeudesta, avaa tästä

 

3
Maalis
2024

Aki Nurmi SM-pilkissä pronssille

LUK:n Aki Nurmi pilkki hienosti kaikusarjassa pronssille Kuopiossa käydyssä SM-pilkissä. Kaikusarjassa punnitaan viisi suurinta ahventa / kilpailija. Osanottajia SM-pilkissä kaikkiaan oli lähelle tuhat pilkkijää, tulokset

 

15
Helmi
2024

Muutoksia verkkokalastuslakiin

Ely-keskuksen päätökset Saimaalle 2024, avaa tästä

 

11
Tammi
2024

Mökkien varausjärjestelmän muutokset

Mökkien varausjärjestelmään tehdään päivityksiä tammikuun aikana. Jatkossa varauksiin tulevat mukaan Vanniemen naistenmajan ja Kyläniemen ylämökin sähkömaksut. Ne lähetetään automaattisesti varauksen yhteydessä varaajan sähköpostiin. Urheilu-Koskimies veloittaa sähkömaksut siellä tehtävän varauksen yhteydessä. 

 

Viikkovaraus muuttuu, varaukseen tulee valintanappi Viikkovaraus, rastittamalla sen syötetään ainoastaan varauksen alkupäivä. Samalla muuttuu käytäntö milloin varaus voi alkaa, eli se voi alkaa mistä päivästä lähtien, pois lukien varaus ei voi alkaa lauantaina. Päivämäärävaraus hyväksyy ainoastaan kuuden päivän varauksen, ei pidempää aikaa. Viikonlopun varaus on kuitenkin aina perjantai-sunnuntai.

 

Aikavaraus muuttuu myös, että varauksia voi samalla henkilöllä olla useita eri kohteisiin ja kuukauden ennakkosääntö poistetaan eli varauksen voi tehdä entistä aikaisemmin. Suositellaan, ettei samaa kohdetta varata kuitenkin ennakkoon useampaan kertaan saman henkilön toimesta.

 

Muutokset varausjärjestelmään on otettu käyttöön 15.1.2024 alkaen. Jos varauksessa on ongelmia, ilmoitathan siitä ylläpitäjälle (PTu).

 

11
Tammi
2024

SVK:n tammikuun tiedote

Avaa tästä

 

4
Tammi
2024

Osoitteenmuutokset

Osoitteenmuutoksista ilmoitetaan sähköpostiin merja.vaisto2@gmail.com 

 

29
Joulu
2023

SVK:n seurakirje 4 / 2023

Seurakirje liite

 

Seurakirje kilpailuliite

 

28
Joulu
2023

Kalastuksenhoitomaksun ikäraja muuttui

Kalastonhoitomaksu

 

Kalastonhoitomaksu on kalastuksen perusmaksu, joka tulee maksaa, jos on iältään 18–69-vuotias ja kalastaa vieheellä tai pyydyksillä tai ravustaa. Poikkeuksena ovat kalastajat, jotka ehtivät täyttää 65 vuotta 31.12.2023 mennessä.

Kalastonhoitomaksu oikeuttaa yhdellä vieheellä kalastamiseen lähes koko maassa, toisinaan kalastaja tarvitsee lisäksi vesialueen omistajan luvan. Kalastonhoitomaksuilla hoidetaan kalavesiä ja kalakantoja sekä valvotaan kalastusta ja neuvotaan kalastajia. Kalastonhoitomaksu perustuu kalastuslakiin (linkki: finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2015/20150379). Lisätietoja saa sähköpostitse eraluvat@metsa.fi ja puhelimitse 020 69 2424.

 

Maksa kalastonhoitomaksu -linkki

(linkin voi osoittaa sivulle: www.kalastonhoitomaksu.fi tai www.eraluvat.fi/kalastonhoitomaksu)

(linkin voi osoittaa myös suoraan verkkokauppaan, mutta tämä osoite voi muuttua päivitysten tai sivu-uudistusten yhteydessä: verkkokauppa.eraluvat.fi/fi/kalastonhoitomaksu/)

 

» Arkisto