Tukikohdat

Seuralla on kolme tukikohtaa, Vanniemi, Kyläniemi sekä Korppisaari. Vanniemi sekä Kyläniemi ovat myös maapohjaltaan seuran omistamia. Korppisaaren tukikohta on vuokramaalla.

Vanniemen sauna- ja päämaja, Korpin maja ja Kyläniemen maja ovat kaikkien seuran jäsenten vapaassa käytössä ja niitä ei voi varata muutoin kuin hallituksen luvalla erityistilaisuuksiin.

Näihin tiloihin voi majoittua vapaasti siinä järjestyksessä kun ehtii ja tilaa on vapaana.

Näiden majoitustilojen käytöstä ei seuran jäseniltä peritä erillisiä maksuja.

 

Hinnasto

 

Voimassa oleva hinnasto.

 


Avaimet
Tukikohdissa on sarjalukot, joihin sopivan avaimen voi lunastaa omakustannushintaan Suutari Kakelta Prisma-Marketin aulasta, osoite Puhakankatu 9. Huomaa, että avain on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle.

Avain käy Vanniemen päämajaan ja saunamajaan ja puuvaraston päässä olevaan vajaan,veneluiskan lukkoon sekä Korpin tukikohdan majoitusrakennukseen ja Kyläniemen päärakennukseen ja saunamajaan.

Veneluiskan ketju on laitettava paikalleen ja lukittava välittömästi käytön jälkeen.


Vanniemen vuokramökkien avaimen saa Urheilu Koskimiehestä vuokrauksen yhteydestä.

Vanniemen naisten majan avaimen saa liittymällä naistoimikuntaan. Lisätietoja Liisa Kukolta.


Rajoitukset
Seuran yleisen kokouksen päätöksellä 21.1.1991 TUPAKANPOLTTO ja LEMMIKKIELÄINTEN PITO KIELLETTY kaikissa tukikohtien sisätiloissa.

Vuokraveneet
Jäsenten käytössä on useita seuran veneitä Vanniemen ja Kyläniemen tukikohdissa. Korpissa oleva lasikuituvene on tarkoitettu lähinnä pelastuskäyttöön ja sen käytöstä ei peritä maksua. Käytöstä perittävä käyttömaksu on ilmoitettu varausvihkossa. Maksu suoritetaan maksulippaaseen.

Kaikissa tukikohdissa on savustusuunit ja grillit eikä niistä peritä käyttömaksuja.

Sauna-, lämmitys- ja grillipuut
Ennen poislähtöä tee seuraavalle käyttäjälle riittävä määrä kuivia puita valmiiksi.

Vieraat
Voit vapaasti tuoda vieraaksi jonkun ulkopuolisen (ulkopuolisia), mutta muista, että hän on (tai he ovat)vastuullasi koko vierailun ajan.

Jos tuomasi vieras majoittuu johonkin seuran tiloihin, niin muilla seuran jäsenillä on etuoikeus majoitustilojen käyttöön. Eli vieraa(i)lla on oikeus majoittua tiloihin ainostaan silloin kun tilaa on riittävästi vapaana.

Huomioi, että myös perheenjäsenet ja sukulaiset, jotka eivät ole seuran jäseniä, ovat henkilökohtaisia vieraitasi.

Siivous ja roskat
Siivoa majapaikka ja ulkoinen tulisija lähtiessäsi ja polta kaikki palava roska (myös tyhjät juomalaatikot).

Vanniemessä on muulle roskalle roskalaatikko ja ja biojätteelle oma biojäteastia.

Kyläniemestä ja Korpista on kaikki roskat vietävä pois. Jos olet liikkeellä Kyläniemessä autolla niin kunnan roska-astia on lossin kupeessa.

 

Venepaikat Vanniemi 

Viimeisin venepaikkalista

 

 

 

 

Vanniemi

PÄÄMAJA ja SAUNAMAJA

Vanniemen päämajaan tai saunamajaan voi majoittua kuka tahansa seuran jäsen ilman veloitusta.

PERHEMAJAT VARAUKSET

Vanniemessä on kaksi jäsenten vuokrattavissa olevaa majaa jotka ovat talvikäyttöön sopivia. Majojen käyttövuokraus Urheilu Koskimiehestä Ratakadun liikkeestä. Liikkeestä saa myös majojen avaimen. Kaikille seuran jäsenille on käytössä myös Internet-pohjainen varausjärjestelmä. Sen saa käyttöön rekisteröitymällä.

 

Varauksia voi tehdä vain yhden kerrallaan ja maksimivarausaika on yksi viikko. Viikkovaraus alkaa perjantaista klo 18 - seuraavaan perjantaihin klo 18 tai se voi alkaa sunnuntaista klo 18 päättyen sunnuntaihin klo 18 

 

Viikonlopuksi voi majan varata perjantaista klo 18 sunnuntaihin klo 18.

 

Arkipäivävaraukset alkaen maanantai - torstai varaus päättyy aina viimeistään sunnuntaina klo 18 eli vajaan viikon varaus ei voi mennä viikonlopun yli. Arkipäivävarauksia voi aloittaa myös sunnuntaista klo 18 alkaen. Tällöin päättymispäivä on viimeistään perjantai klo 18.

 

Lauantai ei voi olla varauksen alkamis- tai päättymispäivä.

  

Varauksen voi tehdä aikaisintaan kuukausi ennen ensimmäistä varauspäivää.


Varausvuorokausi vaihtuu aina klo 18.00. Avain on palautettava välittömästi. Majan käyttäjän on ehdottomasti merkittävä nimensä vieraskirjaan.

Huom! Ennen varauksesi alkamista, mökin voi vuokrata myös silloin jos mökki on vapaana, vaikka yksi varaus on jo tehty.
Esimerkki: varaus on tehty mökille 1 ajalle 6-8.7 ja eletään päivää 2.7. Mökki 2 on vapaana 2-5.7, niin voit vuokrata sen käyttöösi. HUOM! vapaana olevan päivän on oltava sama päivä kuten varauspäivä.

 

NAISTEN MAJA

Naisten maja on seuran naistoimikunnan käytössä. Naistoimikuntaan kuuluvat kaikki seuran naisjäsenet. Naisjäsenet voivat käyttää majaa kesäaikana majoitukseen yhdessä perheenjäsentensä kanssa. Marraskuusta maaliskuuhun on naistenmaja kaikkien seuran jäsenten käytössä. Majassa ei tällä hetkellä ole käytössä varauslistaa, joten naisjäsen voi käyttää sitä kun se vapaana ja siitä ei peritä käyttömaksua.


KALANPURKITUS

Kalojen purkitussäilöntää varten on olemassa autoklaavi sekä sähkö- ja käsikäyttöinen sulkija. Autoklaavi on nestekaasukäyttöinen ja sen käytöstä peritään pieni käyttömaksu.

KALANSAVUSTUS

Kaikissa tukikohdissa on kalansavustusuunit.

SÄHKÖN KÄYTTÖ

Auton lämmityksessä, veneen korjauksessa, asuntovaunuss yms. käytettävästä sähköstä perittävä käyttömaksu on ilmoitettu venevarausvihkossa. Maksu kassalippaaseen.

 

VANNIEMI VENE- ja TRAILERIPAIKAT

 

Trailerpaikat

 

Seura vuokraa traileripaikkoja varten pitkäaikaiseen säilytykseen ja ne on anottava majatoimikunnalta. Muutoin trailerien säilytys on tilapäistä ja trailereita ei saa säilyttää Vanniemessä.

 

Venelaituri

 

Venelaiturissa on paikat kahdelletoista veneelle ja lisäksi kaksi poijupaikkaa vierasveneitä ja tilapäiskäyttöä varten. Laiturin kustannukset jaettiin puoliksi paikanvaranneiden ja seuran kesken. Kaikki laituripaikat ovat käytössä.

 

Käyttösäännöt

 1. Venepaikan myöntää majatoimikunta kirjallisen hakemuksen perusteella.
 2. Venepaikka on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa kolmannelle henkilölle.
 3. Venepaikka edellyttää vain yhden veneen pitämistä Vanniemessä.
 4. Vene on oltava paikallaan kesäkuun 15. päivään mennessä.
 5. Venepaikan haltijan on pidettävä venepaikka ja lähiympäristö kunnossa ja siistinä.
 6. Vene on kiinnitettävä niin huolella, ettei se aiheuta irtoamisellaan vahinkoa muille.
 7. Venepaikan haltijan edellytetään osallistuvan talkootoimintaan mahdollisuuksien mukaan.
 8. Majatoimikunnalla on oikeus perua venepaikka jäseneltä joka rikkoo tai ei noudata em. sääntöjä.
 9. Seura ei vastaa venepaikoilla mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.

 

Kyläniemi

Tukikohdassa on vuonna 1991 valmistunut talviasuttava päärakennus. Rakennuksessa on kuusi varsinaista vuodepaikkaa ja runsaasti muuta tilaa. Rannassa on 1986 valmistunut saunarakennus ja sen saunakämpässä on neljä vuodepaikkaa. Järjestettyä jätehuoltoa ei ole, vaan jokainen on velvollinen huolehtimaan omistaan.

Tukikohdassa on myös jäsenten käyttöön kaksi venettä ja 4 hv:n perämoottori. Käyttö merkitään venevihkoon ja kassamaksu suoritetaan kassalippaaseen.

Perämoottoriin on jäsenen tuotava omat bensiinit (98 okt) ja perämoottorin 2-tahtiöljy. Seos on 2-prosentin seos. Maksu on samansuuruinen kuin venevuokran suuruus.

Moottoria säilytetään alhaalla olevassa puuvarastossa.

 

 

 

Korppisaari

Tukikohdassa on maja, jossa on kuusi vuodepaikkaa sekä sauna. Majoitus on tarkoitettu tilapäistä tarvetta varten, ei pidempiaikaista käyttöä varten. Tukikohta on metsähallituksen omistamalla maalla ja metsähallituksen tarkastajalla on oikeus käyttää sitä. Korpissa on myös vene lähinnä tukikohdan tarpeita varten. Järjestettyä jätehuoltoa ei ole, joten jokainen on velvollinen huolehtimaan omista jätteistään. Alueelta ei saa ottaa polttopuita, vaan ne on tuotava paikalle esim. Vanniemestä.

Korppiin on kesällä 2002 asennettu aurinkopaneelilla toimiva valaistus. Valojen käyttöohjeet ovat majan seinällä.

Korpin vuoktasopimus on voimassa viiden vuoden jaksoissa, nyt 2015 loppuun. Saadaksemme sopimukseen jatkoa on syytä ehdottomasti noudattaa vuokrasopimuksen ehtoja. On hyvä muistaa, että Korppi on norppien suojelualueen vieressä ja kaikki haluamme norppien viihtyvän alueella.

Vuokraehtoja koskevat määräykset:

 • moottorikelkalla ei saa ajaa saarten ja luotojen rantakinoksissa
 • vältetään kalamajan talvikäyttöä
 • jos talvikäytöstä aiheutuu norppien pesinnälle, kalamajan talvikäyttö kielletään
 • pyritään noudattamaan kalastuksessa norpan suojelusta annettaja suosituksia ja informoidaan muitakin kalastajia
 • majoitutaan vain lyhytaikaisesti